Peti - Tündi WEDDING -718.jpg

Tündi és Peti
/ pár /

Nagyon örülünk, hogy téged választottunk a nagy napunk megörökítésére. Csodaszép képeket kaptunk tőled. Az együtt töltött idő alatt egy tehetséges és korrekt fotóst ismerhettünk meg benned és a közös hangot is hamar megtaláltuk.

Köszönjük a közös munkát és további sok sikert kívánunk a fotózáshoz!

2019 jan 31 - edit 4.jpg

Dénes
/ fényképész /

Felszabadultság, lazaság, profizmus. Ez a 3 szó jellemzi az Attilával való közös munkát. Ha szeretnéd az igazi, gátlások nélküli éned lencsevégre kapni, ő lesz a megfelelő választás számodra!

2019 jan 31 - edit 22.jpg

Anikó
/ modell /

Nagyon tetszett a fotózás, nagyon élveztem a közös munkát. Mindig félek, hogy kínos és feszült lesz a hangulat egy fotózás alatt, főleg, ha először találkozom a fotóssal, de Attila nagyon laza, vicces és jófej volt, ami szerintem sokat segít. Örültem az instrukcióknak is, hogy bátran mondta, hogy álljak, hogy tartsam a kezem, nem várta el, hogy tökéletesen pózoljak. Az eredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok, szerintem gyönyörű lett a retus. Szeretem, ha megmarad a böröm texturaja, mikozben a hibák eltűnnek, így nem lesz mű hatása a képnek, Attila pedig pont így dolgozik, úgyhogy nagyon köszönöm!

Gabi X Pandora edit - 7.jpg

Gabi
/ influenszer /

Attilával mindig szuper dolgozni, hamar megtaláljuk a közös hangot és azonnal tudja, hogy milyen képeket szeretnék eredményül. Rugalmas és ismeri azt, amivel dolgozik, jól is használja ki, aminek az eredménye meg is látszik gyönyörű képek formájában. Szuper fotós!

viviendorka edit - 1.jpg

Vivien
/ modell /

Nagyon jól éreztem magam a fotózás során. Attila nagyon kedves és közvetlen volt velem, nagyon jól el tudtunk beszélgetni , ami szerintem nagyon fontos ahhoz hogy mindketten felszabadultan tudjunk együtt dolgozni. Amit kiemelnék az az, hogy nagyon kreatív, tényleg rengeteg szuper ötlete volt es tetszett, hogy ugyan a modellek feladata a pózolás, ő még is segített benne és ötleteket adott, hogyan hozhatnánk ki a maximumot belőle. Az eredmény pedig magáért beszél, csodálatos képek lettek! Az egyik legjobb fotós, akivel eddig együtt dolgoztam!

recsuki 2 edit-33.jpg

Réka

 

/ modell /

Szerintem minden fotózáson a legfontosabb a jó hangulat, hogy a képeken ne legyünk zavarban hanem merjük önmagunkat adni és legyünk felszabadultak. Attila tökéletesen meg tudja teremteni ezt a hangulatot és ezáltal fantasztikus képek születnek. Nagyon jól éreztem magam a fotózás közben, a végeredmény pedig valami csodaszép.

Blanka studio edit 1.jpg

Blanka

 

/ tanuló /

Imádtam a fotózást. Mivel stúdióban voltunk, zenére dolgoztunk, amiket én választhattam. A ruhák és a hangulat annyira oldott légkört varázsoltak, hogy rögtön elengedtem magam. Ezt az érzést csak növelték a jó insturkciók, pózok, amik szintén nem álltak távol tőlem. És nem utolsó sorban nagyon profi és szép képeket kaptam eredményül, amire ha ránézek, tényleg azt érzem: kihozták belőlem a legjobbat. Az utómunka is tetszett, nincs eltúlozva, ezáltal megmarad a bőr természetes textúrája. Ízléses, finom munka, jó hangulatban. Köszönöm!

Nikola Vild edit-27.jpg

Nikola

 

/ modell /

Attilával dolgozni egy élmény volt, végig nagyon jól éreztem magam, az egész fotózás jó hangulatban telt és stressz mentes volt. Ezzel együtt nagyon profi is. Az eredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!

dunai_gergő_edit_-23.jpg

Gergő

 

/ zenész /

Nagyon kellemes, laza hangulatban telt a fotózásom Attilával! Örültem, hogy tudott tanácsokat adni a beállásokhoz és hogy meghallgatta az én ötleteimet, elképzeléseimet is. Fontosnak tartom a közvetlenséget és kedvességet mindkét fél részéről, hogy profi képek születhessenek és már az utómunkák előtt láttam, hogy ezek egyértelműen azok is lettek.

Gyopi&Soma - 33.jpg

Gyopi és Soma

 

/ pár /

Nagyon kevés olyan fotózáson voltam eddig, ahol a fotós látja, mi az előnyös neked, és hogy érezheted úgy, ha megnézed a képet, hogy elégedett vagy. Ennél a sorozatnál bármelyik képre nézek, százszorosan szebbnek látom magam mint a hétköznapokban. Iszonyatosan könnyű volt Attilával a fotózás. A felszabadult hangulat pedig szerintem száz százalékban tükröződik a képeken. Azok a pillanatok lettek elkapva, amiket a legjobban szeretek a kapcsolatomban. Nagyon jó hangulatú képek születtek. Ezt 50 év múlva is vissza fogom nézni. És mosolyogni fogok.